Pontus & Amerikanerna

Eventet har redan varit
I sommar åker återförenade Pontus & Amerikanerna på turné för första gången sedan 1998. Till turnédatumen adderar de nu en spelning i bandets hemmastad Stockholm – den 1 februari spelar de på Nalen Klubb.

– Vi ser mycket fram emot att få möta Stockholmspubliken igen. När vi turnerade på nittiotalet var Nalen en frikyka, men nu lovar vi att frälsa publiken med popens puls, säger bandets musikaliske motor Peter Bergkrantz.

Med låtar som ”Min bror och jag”, ”Godmorgon Columbus” och ”Elvis och Astronauter” vann Pontus & Amerikanerna under 1990-talet stor publik runt om i Sverige. Nu har bandet 30 efter skivdebuten släppt nya singeln ”Folk som oss”. Enligt bandet ”en kampsång för anständigheten, vänligheten och kärleken.”

Turnépremiären sker 6 juli och sedan följer spelningar runt över landet. Biljetter släppta!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar