Saft

+ Red Cell + Sjöblom

Eventet har redan varit
Inled nya året med en synthpopkväll när Sjöblom, Red Cell och Saft intar Nalen Klubb den 29 februari. Biljetterna är släppta!

Sjöblom
SJÖBLOM är ett mörkare popband som bildades 2016 men som redan hunnit med flera släpp och spelningar i Sverige och Europa. Det är Johan Sjöbloms, som också är sångare i post-punkbandet The Exploding Boy, soloprojekt. Sjöblom har också en bakgrund från indiesvängen med banden Prune och Fake Moss.

Red Cell
Red Cell har sedan deras start för nästan 15 år sedan positionerat sig som ett band som aldrig stått stilla utan ständigt utvecklat sin musik. Från blytunga debuten “Hybrid Society” till mer klubbiga/dansanta “Lead Or Follow” till senaste albumet “Endings And Beginnings” som visade upp ett betydligt mognare och mörkare poporienterat sound. Bandet har sedan dess hunnit spela på stora festivaler som Wave Gotik Treffen och NCN Festival.

Saft
Saft behöver egentligen ingen närmare presentation utan har sedan 90-talet med otaliga hits som “Superstjärna”, “Ditt namn i min mun”, “Undantag” varit mer eller lika med ösig svensk synthpop. Efter år av tystnad så kom äntligen bandet tillbaka och har återigen erövrat publiken med sin smittsamma elektronisk synthpop. Ren energi och partykänsla deluxe!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar