Self Deception

SELF DECEPTION SLÄPPER NYA ALBUMET SHAPES

Som en uppföljning till förra årets framgångsrika EP Endorse The Art, kommer nu albumet SHAPES.

Stockholmsbandet Self Deception startades för över 10 år sedan och har sedan dess skapat en stor fanbase runt hela jordklotet.

Det gånga året har bandet lagt sin fulla fokus på att utveckla sina musikaliska kunskaper och utforska nya kreativa register. Inte bara för att tänja, utan rent utav ge en rak höger till alla restriktiva gränser. Bandet har investerat i sig själva som individer och som band men framför allt på att få musiken till en ny nivå, vilket de också bevisar med sitt nya material.

Self Deception introducerar nu sina lyssnare till ett mognare sound och storslagenheten mullrar långt bakom revbenen i kärnan av bröstkorgen. Det är tyngre, råare, och bär på en välbalanserad kombination av dynamik och dynamit som lyfts upp av bandets starka välbekanta melodier. Om musiken tidigare har gett eftersmak av en ölig rockklubb, så har den nu växlat upp och lämnar kvar en välsmakande känsla av en arena!

SHAPES är Self Deception’s 4:e fullängdsalbum och kommer att släppas 13 mars 2020.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar