Twin Temple

+ Hexvessel

Eventet har redan varit
Satanisk doo-wop hör inte till vanligheterna, men i februari är det dags när det amerikanska bandet Twin Temple besöker Sverige och Stockholm. Fredag den 7 februari intar de Nalen Klubb – biljetterna är släppta!

Alexandra och Zachary James är översteprästerna i Twin Temple. Bandet grundades 2016 i Los Angeles och redan från början handlade det till stor del om satanism … men inte form av metal eller annan hård musik så som en kan vara van vid.

Enligt Twin Temple är Satan lika intresserad av tidig amerikansk rock’n’roll och doo-wop, och det är med denna musik som bandet gjort sig ett namn. Det hela har sammanfattats så här: ”If there’s anything to expect with Twin Temple, it’s the unexpected.” Missa inte detta tillfälle att uppleva ett av de kanske mest spännande och unika banden just nu.

Support: Hexvessel
Förband blir det finska psykedeliska folkbandet Hexvessel, och det är exakt precis så bra som det låter.

I samarbete med Triffid and Danger Concerts.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar