Amaarae

I slutet av 2020 släppte hon det banbrytande debutalbumet ”The Angel You Don’t Know” och nu meddelar den ghanesisk-amerikanska artisten Amaarae att hennes turné ”The Crazy Wurld Tour” går av stapeln i november 2021.

Efter albumet ”The Angel You Don’t Know” som innehåller låtar som “SAD GIRLS LUV MONEY” med Moliy, “JUMPING SHIP” med Kojey Radical och Cruel Santino, ”FANCY” och ”LEAVE ME ALONE” har artisten likt en raket fått ett globalt genombrott inom musiken. I albumet kombinerar hon olika genrer för att försöka se bortom afro-popen och omdefiniera för sig själv vad det faktiskt betyder att skapa afrikansk musik. Hennes arbete har hyllats världen över av bland annat The Guardian, Pitchfork och Elle. Förutom det har hon även utsetts av Apple Musics till deras Africa Rising Artist 2021.

Född i Bronx och uppväxt mellan Accra i Ghana, Atlanta, Georgia och New Jersey är Amaaraes tvärkulturella upplevelser drivkraften bakom hennes djupt experimentella budskap och texter. Amaarae fokuserar på att lyfta kvinnan och hon inkluderar sitt västafrikanska arv i kärnan av allt hon gör – samtidigt som hon utmanar synen på könsnormer, kvinnlig sexualitet, konstnärligt uttryck och mycket mer.

Låtskrivaren, sångerskan, producenten och ingenjören växer snabbt och är en av de mest intressanta artisterna just nu. Från att sälja mixtapes till sina klasskompisar, till att lära sig om produktions- och teknikprocessen, har hon nu lyckats skapa sitt alldeles egna Ghana-baserat skivbolag – Golden Child Entertainment Ltd. Amaarae som artist är helt unik, autentisk och inspirerande.

 

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar