American Aquarium

Kirby Brown

Eventet har redan varit
Konserten är framflyttad - nytt datum 20 februari 2023. Köpt biljett till de tidigare datumen gäller till kvällens konsert.

Tider
Dörrar: 19.00
Kirby Brown: ca 19.30
American Aquarium: ca 20.30

American Aquarium är bandet som är nästan omöjligt att inte älska. Vi vet inget band som så enträget byggt sin fanbase genom att bara spela och turnera på och samtidigt se till att vara under ständig utveckling. För alla oss som inte kan motstå band och artister som Drive-By Truckers, Chris Knight eller Turnpike Troubadours är American Aquarium mitt i prick. BJ Barham har hittat sitt sätt att förvalta arvet efter uppenbara förebilder som Woody Guthrie och Bruce Springsteen. Det är musik ofta för och om den hårt arbetande människan och bandet har utvecklat sina helt egna melodier runt det. Man hör direkt att man lyssnar på American Aquarium samtidigt som så mycket annat man gillar flimrar förbi.

Live har bandets sanslösa turnerande skapat ett monster. Det är en närmast helig upplevelse att få uppleva ett band som spelat långt över 1000 konserter på de mest skilda ställen och för all typ av publik.

Support: Kirby Brown

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
https://open.spotify.com/artist/7nSYcucRT6IGiMepEmiZgT?si=T3_J151MR36nTIKMfEUpkQ