BloodboundDet svenska power metal-bandet Bloodbound spelar i Nalen Klubb

Ända sedan starten 2004 har Bollnäs-bandet Bloodbound fått stora framgångar med sin power metal. Deras musik jämförs ofta band som Helloween och Iron Maiden men Bloodbound ska inte ses som några kopior av de större banden. Medlemsbytena har varit många under åren men det har inte hindrat bandet från att växa sig starkare för varje release. Den senaste plattan ”Rise Of The Dragon Empire ” släpptes 2019 och precis som vid de tidigare släppen har reaktionerna varit starka över hela världen.

Sverige är ett av de mest framgångsrika länderna inom hårdrock och Bloodbound är ett bra exempel på den enormt höga kvalitet som banden håller.

Support – Tungsten

Det är nu klart att det svenska bandet Tungsten blir förband på Bloodbounds spelningar i Stockholm och Göteborg i oktober. Tungsten bildades av trumlegenden Anders Johansson (Manowar, fd Yngwie Malmsteen, fd Hammerfall och mycket annat) tillsammans med sina söner Karl och Nick Johansson och sångaren Mike Andersson (Cloudscape, Fullforce mm). Debutplattan We Will Rise släpptes 2019 och bandet har synts på flertalet festivaler sedan dess.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar