INSTÄLLT – Bridear

RED:DOT

Eventet har redan varit
Tyvärr behöver konserten med BRIDEAR ställas in pga regler för inresa i Sverige för personer från Japan. Köpt biljett återlöses automatiskt till det kort eller swish som användes vid köpet.

Den helt kvinnliga kvintetten från Fukuoka kombinerar element från power metal, progressiv rock och melodiska J-pop musikslingor till ett eget unikt musikaliskt uttryck.

Bandets nya och tredje album, Bloody Bride, är BRIDEARs första internationella musiksläpp på det brittiska skivbolaget SETSUZOKU RECORDS. Albumet är tillgängligt på CD och digitalt inom EU från och med den 7 maj. BRIDEAR kommer att genomföra sin tredje europeiska turné och då för första gången besöka Sverige och Stockholm.

Konserten arrangeras av Swedish-Japanese Performers Association, som verkar för att främja kunskap och intresse för japansk populärkultur i Sverige och de nordiska länderna.

Förbandet RED:DOT från Linköping / Stockholm sätter s:et i J-rock.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar