Giant Rooks

KONSERTEN MED GIANT ROOKS FLYTTAS
Nytt datum tisdag 20 april 2021

På grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19 är konserten med Giant Rooks flyttad till den 20 april. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. För återköp kontakta Tickster senast den 26 juni.

We are sorry to inform you that the concert with Giant Rooks is postponed due to the current situation with the coronavirus covid-19. New date for the concert is the 20th of April 2021. Tickets are still valid for the new date. For refund, contact Tickster before the 26th of June.

Tyska indiepop-bandet Giant Rooks har kommit långt sedan starten 2015. Då var de fem osäkra tonåringar med stora drömmar. Idag har de miljontals lyssningar på Spotify, en ständigt växande fanskara och en scennärvaro så intensiv att du inte kan slita dig. Äntligen har det blivit dags för Giant Rooks att besöka Sverige – den 20 april nästa år intar de Nalen Klubb. Biljetterna är släppta!

Det hela gick egentligen väldigt snabbt. En egenproducerad EP 2015 ledde till att Giant Rooks vann det prestigefyllda priset Pop-NRW som årets nykomling, och helt plötsligt turnerade bandet tillsammans med The Temper Trap och Mighty Oaks, samt fick speltider på några av Europas största festivaler. Med all rätt.

Bandet har hittills släppt två EP:s – varav den senaste delar namn med deras monsterhit ”Wild Stare” som nyligen passerade 30 miljoner lyssningar på Spotify. Och eftersom de nyss rott hem ett internationellt skivkontrakt med Universal är det helt solklart att Giant Rooks är den tyska indiescenen kanske hetaste namn just nu. Förväntningarna på den officiella debutskivan är skyhöga, men om något band kan leva upp till förväntningarna, så är det garanterat Giant Rooks.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar