Good Harvest

KONSERTEN MED GOOD HARVEST FLYTTAS
Nytt datum torsdag 9 oktober 2021
På grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19 har vi tillsammans med Good Harvest valt att flytta konserten till den 9 oktober 2021
Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. För återköp kontakta Tickster senast den 15 sept.

Good Harvest är musikalisk eufori för musikälskare. Intressant, lekfullt oväntat och enormt vackert är ord som ger en bild av Hanna Enlöf och Ylva Erikssons samspel. I början av 2020 kan vi vänta oss ny musik från duon, och i lite senare även en konsert i Nalen Klubb. Biljetter släppta!

Hanna och Ylva träffades redan som 15-åringar i hemstaden Falun när de började spela i samma band. De hittade snabbt varandra genom den gemensamma kärleken till idoler som Simon & Garfunkel, Nick Drake, Joni Mitchell och Gillian Welch — och när bandet senare upplöstes bestämde sig Hanna och Ylva för att starta en egen duo, och gick snabbt från att göra covers på deras egen favoritmusik till att skriva eget material.

Good Harvest byggde upp ett gott rykte genom att spela live och släppte sen deras debut-EP ”Bottom Dollar” 2014 som fick strålande kritik. Under hösten 2016 släppte de även sin tolkning av Joni Mitchells “Woodstock” i en livevideo som snabbt blev en internationell viral succé med flera miljoner visningar på Facebook. Efter det har karriären kantats av succéer. Deras hyllade debutalbum “In A Life And Place Like This” släpptes våren 2017 och följdes av turnéer tillsammans med bland andra Per Gessle och Kris Kristofferson. Nu väntar snart ny musik, som beräknas släppas tidigt år 2020.

Vad de menar med att kalla sig musikaliska tvillingar blir klart när man hör deras röster som sammansvetsat leker fram med ett gitarrspel som rymmer klangen av en hel symfoniorkester. Good Harvest har något speciellt tillsammans, något som också blivit en självklar del av den svenska musikscenen.

SUPPORT:
Broder Henrik Rapp
Nyligen nominerad i två kategorier till GAFFA-priset (årets pop/rock och årets nykomling) vittnar om att Broder Henrik Rapp är en artist att räkna med framöver. . Albumet “Idioter lär oss och vi lär varann” släpptes i höstas och har hyllats av kritiker bland annat för sin höga verkshöjd och nyskapande tematik. Albumet producerades av Ola Gustafsson (Lars Winnerbäck, Melissa Horn) och i samverkan med Andreas Dahlbäck (Ulf Lundell, Anna Ternheim) och gästas av Peter Morén (Peter, Bjorn and John) och skådespelaren Reine Brynolfsson.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar