inställt – Gracie Abrams

Nalen Klubb 230 SEK +serviceavg
Inställt
Insläpp:

18 år
Denna konsert ställs in. Biljettköparna meddelas via email.

Nu har det blivit dags att ta ut de personliga låtstyckena på vägarna, vilket för Sveriges del innebär ett besök på Nalen den 5 maj.

Gracie Abrams personliga texter med aptitliga arrangemang är knappast något nytt, men sällan låter de lika bra som när de är signerade Gracie Abrams. I gränslandet mellan Lorde och Clairo hittar vi den här unga Los Angeles-bon, som spås att gå en lysande framtid till mötes. I somras släpptes debutprojektet Minor som sedan dess blivit en smärre streamingsuccé – trots avsaknaden att kunna spela live. Med en pappa som heter J.J och är världsberömd regissör faller sig kreativitet säkert ganska naturligt, något vi lär få se mer av framöver. Den här är en artistresa som bara har börjat.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar