Lastkaj 14

Äntligen är det dags för konserten med Lastkaj 14!

Vad gör ett band som Lastkaj 14 när skivan man satsat alla pengar och mer än ett halvår på försvinner i bruset av en världsomfattande pandemi? När kommande ett och ett halvt års turnéer som bandet medvetet tagit 6 månaders spelpaus inför brinner inne? När det finns 18 kartonger med jävligt snygg merch som man tvingas lagra i ett kallförråd för att livescenen är död på obestämd tid? Ja vad fan gör ett band då? För att vara ärlig så har det kanske funnits lite sura miner och besvikelse under 2020 och halva 2021 men har Lastkaj 14 gett upp? NEJ FÖR BÖVELEN!!!

Livestreamade spelningar har gjorts med fantastisk respons. Kapten Grå och Stryparn har spelat in och släppt soloskivor. Speglar och rök har blivit framröstad som årets album av rocktidningen Gaffas fans. 7 nya låtar har spelats in och släpps på splitalbumet ”Pengarna eller livet” som delas med punkbandet Fruktansvärld. Detta skulle nog räcka för de flesta, men vänta nu…

Det finns en skiva till! Därför är det med stor glädje och enorm pepp vi ger er Plan B. 6 nya låtar som släpps på 12” vinyl samt CD den 22 oktober 2021. Denna skiva är kanske det mest dynamiska bandet gjort. Många tempoväxlingar, ibland otroligt naket och ibland toksnabbt, hårt och intensivt. Som vanligt kännetecknas skivan av växelsång, feta gitarrmelodier, svintight trumspel och refränger som får nackhåren att krulla sig. Som om inte skivsläppet är nog blir det TRIPPEL releasespelning på Nalen i samband med utgivningen och denna gång i stora salen. Är det trippel releasefest så måste vi ju ha minst dubbelt så stor lokal!!!

”Vi ger aldrig upp för någon måste ju för helvete tro på framtiden och kräva svar!”

Support: Anti-Lam Front, Björnarna, Ett Dödens Maskineri och Fruktansvärld.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar