Melanie C

Konserten flyttas från 14 maj 2021 till 4 februari 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet.

Melanie Chisholm, Sporty Spice, Mel C, Melanie C – kärt barn har många namn, även om hon numer mest går under det sistnämnda. Sedan starten i Spice Girls 1994 har Melanie C ständigt hållit sig relevant utan att på något vis kompromissa med sitt artisteri!

Hon har som soloartist släppt sju album sedan 1999 års stora succédebut Northern Star, som bland annat innehöll hitsen I Turn to You och Never Be the Same Again, och låg etta på Sverigetopplistan – en stor bedrift i den sena skivförsäljningens Sverige. Den 2 oktober 2020 släpps album nummer åtta i ordningen, ett giv som passande nog döpt till Melanie C. Redan nu har vi fått ta del av ett antal singelsmakprov som ger tydliga signaler på vad vi har att vänta – något enormt.

Det finns också ett begränsat antal VIP-biljetter till konserten. Här kan du läsa mer om VIP-paketen och köpa de biljetterna:

https://www.ticketmaster.se/event/584493

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

 

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar