Middag med Atomic Swing

På grund av det oroande smittläget i Stockholms län och Folkhälsomyndigehtens skärpta restriktioner har vi valt att flytta konserterna med Atomic Swing som skulle ha ägt rum 20 och 21 november 2020.
Nya datum blir 5 och 6 februari 2021. Ni som har biljetter till fredagen den 20 november 2021 flyttas till fredagen den 5 februari 2021 och ni som har biljetter till lördagen den 21 november flyttas till lördag den 6 februari 2021


Tiderna är speciella, restriktionerna är självfallet ett nödvändiga, men de inställda konserterna under 2020 har lämnat ett hål efter sig och nu går det inte att vänta längre.

Det är dags för Atomic Swing att ta sig upp på scenen för att stilla publikens sug efter livemusik och bandets sug efter att spela. Eftersom ingenting är som vanligt tänker Atomic Swing inte heller vara det, de kommer nämligen att spela som en akustisk trio från året 1792.

Med cembalo och ståbas har deras verk anpassats för denna nya sättning och resultatet är en musikalisk upplevelse utöver det vanliga. På bas finner vi Tomoo Sukenobu, på cembalo och piano hittar vi Michael Lohse och på gitarr och sång självfallet Niclas Frisk.

Den här konserten är en middagskonsert vilket innebär att i biljettpriset ingår en enrättermiddag. Vi kommer att servera en Chili med avokadoröra, rostad vitlöksmajonnäs, friterad tortilla och picklad rödlök. Veganskt alternativ finns.

Endast ett fåtal platser, så pass på!

Obs! Ni som vill sitta tillsammans behöver köpa biljetterna till hela sällskapet i ett och samma köp. Då kan vi möblera och placera varje sällskap med korrekt avstånd i enlighet med myndigheternas bestämmelser.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar