Pernilla Andersson – JULKONSERT

Eventet har redan varit
Pernilla Andersson kommer till Nalen och spelar hyllade albumet ”Vintersånger från Garbo”.

Det är en tradition numera, Pernilla Andersson på julturné med hyllade albumet ”Vintersånger från Garbo”. Det väntas stämningsfull och hjärtskärande musik, stilfullt komponerat med komplett band.

Efter nio studioalbum bestämde sig Pernilla Andersson för att göra ett julskiva. Hon tog med sig albumet, hyllade ”Vintersånger från Garbo”, på turné och det blev en omedelbar succé.

”Hjärtskärande vackert, om livets smärtpunkter och glädjestunder” skrev Kristianstadsbladet och flera andra hyllade konserterna och musiken:
”Pernilla Andersson sjunger förkrossande om julen” – Aftonbladet ++++
”Pernilla Anderssons julskiva är ambitiös, varierad och distinkt” –GP ++++
DN: ++++
Uppsala Nya Tidning: ++++
Västerbottens-kuriren: ++++

Om julturnén säger Pernilla Andersson:
– Förutom ”Vintersånger från Garbo” har jag valt ut några av min uppväxts julpärlor som jag också berättar historier om.

Konserten berör allt ifrån sorgen i att förlora någon till historien om när hela köksbordet började brinna då 80-talets hetaste ”it”-pryl, fonduegrytan, skulle invigas en nyårsafton för länge sedan.

ONUMRERADE SITTPLATSER

Den 1 december 2021 införs krav på vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer.

Vaccinationsbevis kommer att krävas av alla som besöker konserterna på Nalen.  Viseringen av vaccinationsbevis kommer att ske vid insläpp till evenemanget. Förutom vaccinationsbeviset behöver du också visa upp legitimation.

För att hämta ditt vaccinationsbevis loggar du in HÄR med hjälp av ditt e-leg.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar