Selofan + Super Besse

Eventet har redan varit
Klubb DÖD är Stockholms förnämsta klubb för dig som uppskattar mörk musik med underground- och DIY-anda. Klubb DÖD ger er de senaste och mest briljanta akterna inom scenen. Vi bjuder även på en och annan legendar...

We are tomorrow’s ghosts…
We are today’s monsters…

 

SELOFAN
Sedan starten 2012 har duon banat väg för den moderna darkwave-scenen och är numera en av de mest etablerade 00-tals-coldwavestorheterna. Grekiska Selofan trollbinder med experimentella synthlandskap, teatraliska element och isiga basgångar.

SUPER BESSE (BY)
Super Besse bildades i Minsk, Belarus 2013 och har sedan dess släppt tre album, ”63610” (2015), ”La Nuit” (2017) och ”Un Rêve” (2020) på lettiska I Love You Records. Duon startade som ett post punkband men har genom åren mer och mer börjat utforska den elektroniska dansscenen.

Den 1 december 2021 införs krav på vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer.

Vaccinationsbevis kommer att krävas av alla som besöker konserterna på Nalen.  Viseringen av vaccinationsbevis kommer att ske vid insläpp till evenemanget. Förutom vaccinationsbeviset behöver du också visa upp legitimation.

För att hämta ditt vaccinationsbevis loggar du in HÄR med hjälp av ditt e-leg.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar