Smash Into Pieces

Eventet har redan varit
Denna konsert flyttas till den 11 december 2021 pga coronarestriktoner. Köpare meddelas via email. Köpt biljett gäller till det nya datumet

Det svenska rockbandet Smash Into Pieces spelar i Stockholm på Nalen Klubb

Med fem fullängdare, 21 singlar, mer än 120 miljoner streamningar på Spotify och 60 miljoner visningar på Youtube är Smash Into Pieces ett av landets snabbast växande rockband.

De har turnerat med band som Alterbridge, Within Temptation och Halestorm och framträtt på några av världens mest största festivaler. Alldeles nyligen släppte bandet sin nya platta ”Arcadia” och den fick otroligt bra respons redan från början. En lång rad spelningar väntar för bandet under 2021 och i slutet av januari kan vi se dem i Göteborg och Stockholm. Missa inte den här möjligheten att se Smash Into Pieces på de lite mindre scenerna, snart kan det vara försent.

Den 1 december 2021 införs krav på vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer.

Vaccinationsbevis kommer att krävas av alla som besöker konserterna på Nalen.  Viseringen av vaccinationsbevis kommer att ske vid insläpp till evenemanget. Förutom vaccinationsbeviset behöver du också visa upp legitimation.

För att hämta ditt vaccinationsbevis loggar du in HÄR med hjälp av ditt e-leg.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar