Streaming – Lustans Lakejer

Eventet har redan varit
Lustans Lakejers debutalbum fyller 40 år! Exklusiv streamad konsert där de spelar hela plattan!

När Lustans Lakejer gav ut sitt debutalbum i mitten av februari 1981 skulle bandet skapa reaktioner hos både publik och kritiker som de aldrig kunnat drömma om.

Var LL det bästa svenska bandet genom tiderna eller hade de kommit för att förstöra rockmusiken för alltid, med deras texter om glamour, dekadens och allmän skörlevnad?

Allt vi vet är att när skivan nu fyller 40 år betraktas både albumet som sådant och låtar som ”Begärets Dunkla Mål och ”Massans Sorl” som svenska klassiker. Lustans Lakejer som band har fortfarande en stor, kunnig och hängiven publik.

Så oavsett om du tillhör dessa finsmakare eller bara uppskattar modern svensk popmusik – missa inte chansen att se LL framföra detta episka album live från början till slut. Det är dessutom en historisk tilldragelse – inte ens 1980–1981 spelade Lustans Lakejer alla låtar på en och samma konsert.

 

Konserten sänds exklusivt via vår egen playkanal Nalen Play.

Klicka på Köp biljett, skapa ett konto och betala sedan med kort eller swish.

Det går att köpa biljett när som helst fram till konserten. Köpet är sedan kopplat till ditt konto på Nalen Play.

Köper du i förväg är det bara att logga in på ditt konto strax innan sändningen för att se konserten. Du kommer också få ett kvitto vid köpet med en länk till sändningen.

Denna konsert genomförs med stöd från Kulturrådet.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar