Inställt – Swans

Eventet har redan varit
SWANS har ställt in hela sin turné. Biljettköpare får automatiskt pengarna tillbaka till det kort/swisch som användes vid köpetillfället.

We are sorry to inform you that Swans are cancelling their tour due to current restrictions. 

Leaving Meaning är det första album som släpps efter att Swans upplösts ur sin tidigare form. Michael Gira, har nu gjort sitt band till en ambulatorisk institution av intressanta karaktärer som passar hans form.

”In collaboration with me, the musicians, through their personality, skill andtaste, contribute greatly to the arrangement of the material. They’re all people whose work I admire and whose company I personally enjoy”

Att befinna sig på samma plats som konstnären som målar med ord och musik, betyder att en aldrig riktigt vet om något blir som tänkt. Konsten går före och nuet är det enda viktiga. Det vi upplever framför en scen under ett framförande av Swans, är inte en vanlig konsert. Det är ingen idé att simpelt märka framförandet bra eller dåligt. Det enda intressanta är att vara uppmärksam.

Personerna som Gira har arbetat med för att skapa sitt nya album är inga mindre än Anna and Maria von Hausswolff, Kristof Hahn, Larry Mullins, Yoyo Röhm, The Necks, Ben Frost, Baby Dee, Jeremy Barnes and Heather Trost, Dana Schechter, Jennifer Gira, Cassis Staudt, Norman Westberg, Christopher Pravdica, Phil Puleo, Thor Harris, Paul Wallfisch.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar