TWIN TRIBES + ŞTIU NU ŞTIU

Klubb DÖD är Stockholms förnämsta klubb för dig som uppskattar mörk musik med underground- och DIY-anda. Klubb DÖD ger er de senaste och mest briljanta akterna inom scenen. Vi bjuder även på en och annan legendar...

Klubb DÖD presenterar stolt…

▲ TWIN TRIBES – Twin Tribes är en darkwave/postpunk-duo från Brownsville, Texas bestående av Luis Navarro och Joel Nino Jr.  Bandet bildades sommaren 2017 och släppte sitt debutalbum ”Shadows” i januari 2018. Musiken är mörk och melodisk med texter om det odöda, ockulta samt parallella universum.

▲ ŞTIU NU ŞTIU – Ştiu Nu Ştiu är en direkt fortsättning av något som alltid är i rörelse. Band kommer samman, människor möts, saker händer. Under 2019 släpptes deras tredje album. Där tar Ştiu Nu Ştiu varje stämning till dess yttersta och förfinar den ännu mer. Det fula är fulare, det ljuva är ljuvare, det otäcka är hemskare, skönheten är vackrare och det trasiga är ännu mer förstört. Den här musiken är vad som händer när människor låser sig i ett litet rum och försöker vara mänskliga tillsammans det enda sättet de vet hur: att skapa musik.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar