BADBADNOTGOOD

Den 19 november kommer kanadensiska Badbadnotgood till Nalen! Biljetter släpps den 17 september.

En av vår tids tajtaste enheter. Du bör verkligen ta och spana in BADBADNOTGOOD om du är svag för inrikta rytmer och sinnesutvidgande arrangemang. Du bör nog spana in dem alldeles oavsett. Denna (huvudsakligen) instrumentala kvartett från Toronto huserar i korsningen där jazz och hiphop umgås och de gör det med en osviklig fingertoppskänsla. Det är inte så lite kittlande att kunna välkomna dem till Stockholm hösten 2022.

 

Dessa tre beatmakare började spela ihop för tio år sedan. Debutalbumet BBNG, släppt 2011, innehöll covers på låtar av exempelvis Flying Lotus, Nas och Gang Starr. Tre ytterligare album har följt samt en gemensam fullängdare med Ghostface Killah i form av 2015 års Sour Soul. I år har man släppt en singel – niominutersbesten Signal From the Noise – som i sin tur kommer att finnas med på det nya albumet Talk Memory som släpps under hösten.

 

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar