Empathy Test + Octolab

Klubb DÖD & Subkultfestivalen official kick off: Empathy Test + Octolab

Klubb DÖD är Stockholms förnämsta klubb för dig som uppskattar mörk musik med underground- och DIY-anda. Klubb DÖD ger er de senaste och mest briljanta akterna inom scenen. Vi bjuder även på en och annan legendar...

Klubb DÖD och Subkultfestivalen presenterar en officiell kick off inför Subkultfestivalen 2022. Live på scen: EMPATHY TEST med support: OCTOLAB
Under kvällen släpps senaste nytt om festivalen och arrangörerna är på plats och tävlar ut 3-dagarsfribiljetter till besökare. Varmt välkomna!

▲ EMPATHY TEST – Empathy Test är ett elektroniskt popband från London som övertagit synthscenen med låtar som ’Losing Touch’ och ’Demons’. Med miljontals streams och en ständigt växande fanbase världen över levererar den skönsjungande Isaac Howlett och hans band melodiösa ljudlandskap att vemodigt drömma sig bort i. Missa inte ett av genrens i särklass vassaste akter!

▲ OCTOLAB – Med kraftfull låtskrivarpresicion i låtar som ´Petite Little People’ och ’Aim for His Head’ visar svenska Octolab vart synthskåpet ska stå. Sedan debuten 2007 har det blivit ett av den svenska scenens största namn. Men enorm kunskap om synthgenren guidar Arielle Andersson och Fredrik Lundvall Kindsäter oss in i ett dansant mörker fyllt av hopp. Våga inte missa detta!

DJs: Mirre Sennehed, festivalgeneral Subkult + tba

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar