Fräulein Frauke Presents Phoenix Ball

Eventet har redan varit
The Phoenix Rises again!

Rejoyce! Transform! Rebirth!
Vi är äntligen tillbaka! Välkomna till en magisk, mystisk, mytisk och alldeles, alldeles UNDERBAR kväll full av burlesque, fest och kabaret!
Vi har längtat! Efter musik, efter dans, efter kärlek och efter ER! Alla vi kreativa varelser, nattsuddar-barn och utlevnads-konstnärer, behöver skönhet, konst, kultur och gemenskap! Det finner man hos Fräulein Frauke och Nalen.

Den 7 maj 2022 slår vi äntligen upp portarna till det gyllene danspalatset igen och bjuder in till ett sjudande och fullfjädrat party! Det blir scenshower med livemusik och fantastiska, internationella och lokala, talanger i burlesque, boylesque, kabaret, sång och drag! Vi ställer till med den bästa festen – här slår vi klackarna i taket och utmanar varandra i att ta plats, våga vara den man innerst inne är och insupa glamouren, samvaron och atmosfären.

Temat “Phoenix ball” är en inspiration och det vi bygger festen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar och allt som är uppklätt, utklätt, vintage eller galet är varmt välkommet!

Dresskoden är “re-birth och transformation: vem vill du vara?”

Fåglar, myter, fantasy, fetish, maskerad, vintage, epok, uppklädnad, glitter, korsetter, smoking/frack/kostymer, vackra klänningar, uniformer, masker, hattar och så vidare.

Man kommer inte in i vardagliga kläder utan måste klä upp sig!

Inspiration kan man hitta här: https://www.pinterest.se/frauleinfrauke/fr%C3%A4ulein-frauke-presents-phoenix-ball-inspiration/

Fotografering: All fotografering av scenshowen är förbjuden. Självklart får man gärna fota varandra under kvällen! Använd taggen #frauleinfraukepresents

Fräulein Frauke Presents är en kabaret-, jazz-, och burlesqueshow samt nattklubb/party – ett “safe space” där respekt, kärlek, queerhet och feminism är självklara delar. Alla är välkomna och ledorden är “come as you want to be” och “consent is sexy”!

På scen:

Fräulein Frauke

Akynos (us/ger)

 

Admira Thunderpussy

Hasard le Sin (fin)

Frauke & The Fräuleins

Freja Futch

Aurora Brännström

Janne Sjöblom Trio

Ember Raven

DJs: Fashionasti i stora hallen för ett dansant och peppande dansgolv och Lucky devil i Harlem Swing Lounge!

 

Välkomna på en magisk afton!

 

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar