Fräulein Frauke Presents Phoenix Ball

Becoming...
Rejoyce! Transform! Rebirth!
Vi är äntligen tillbaka! Välkomna till en magisk, mystisk, mytisk och alldeles, alldeles UNDERBAR kväll full av burlesque, fest och kabaret!

Vi har längtat! Efter musik, efter dans, efter kärlek och efter ER! Alla vi kreativa varelser, nattsuddar-barn och utlevnads-konstnärer, behöver skönhet, konst, kultur och gemenskap! Det finner man hos Fräulein Frauke och Nalen.

Den 29 januari 2022 slår vi upp portarna till det gyllene danspalatset igen och bjuder in till ett sjudande och fullfjädrat party! Det blir scenshower med livemusik och fantastiska, internationella och lokala, talanger i burlesque, boylesque, kabaret, sång och drag! Vi ställer till med den bästa festen – här slår vi klackarna i taket och utmanar varandra i att ta plats, våga vara den man innerst inne är och insupa glamouren, samvaron och atmosfären.

Temat “Phoenix bal” är en inspiration och det vi bygger festen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar och allt som är uppklätt, utklätt, vintage eller galet är varmt välkommet!

Dresskoden är “re-birth och transformation: vem vill du vara?”

Fåglar, myter, fantasy, fetish, maskerad, vintage, epok, uppklädnad, glitter, korsetter, smoking/frack/kostymer, vackra klänningar, uniformer, masker, hattar och så vidare.

Man kommer inte in i vardagliga kläder utan måste klä upp sig!

Inspiration kan man hitta här: https://www.pinterest.se/frauleinfrauke/fr%C3%A4ulein-frauke-presents-phoenix-ball-inspiration/

Fotografering: All fotografering av scenshowen är förbjuden. Självklart får man gärna fota varandra under kvällen! Använd taggen #frauleinfraukepresents.

 

—–

Fräulein Frauke Presents är en kabaret-, jazz-, och burlesqueshow samt nattklubb/party – ett “safe space” där respekt, kärlek, queerhet och feminism är självklara delar. Alla är välkomna och ledorden är “come as you want to be” och “consent is sexy”!

På scen:

Fräulein Frauke – Drottningen av Sassy Scenkonst!

Akynos (us/ger) – The Incredible, Edible, Akynos AKA M.F. Akynos (MFA) is a multi-dimensional stripper.

Admira Thunderpussy – *The Whole Package*

Hasard le Sin (fin) – Bringing dramatic queer exuberance from Helsinki.

Frauke & The Fräuleins – Glittrig sjungande showgirl trio

Aurora Brännström –  Jazzsångerska

Janne Sjöblom Trio – Eminenta jazzrävar och kvällens husband

Ember Raven – Wildfire woman

 

 

More to come….

www.frauleinfrauke.com

Välkomna på en magsisk afton!

 

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar