INSTÄLLT – ICEKIID

Eventet har redan varit
*Viktig information gällande ICEKIID på Nalen den 1 december*
Tyvärr måste vi informera er att vi behöver ställa in konserten den 1 december med ICEKIID. Detta är på grund av logistiska problem. Samtliga biljetter återbetalas till det konto eller swishnummer som användes vid köpet. Vi ber om ursäkt och hoppas på att få se er på nästa konsert!

We are sorry to inform you that the concert with ICEKIID the 1st of December is cancelled due to logistical problems. Tickets will be refunded automatically to the card used at purchase.

Skandinaviens okrönte kung av afrobeat ICEKIID tar sin hyllade liveshow och sina svettdroppande hitsinglar på turné till Sverige. Du vill inte missa den här festen!

På bara några år har ICEKIID blivit en av de största och mest inflytelserika hiphopartisterna i Danmark. Hans tropiska, stutsiga, energiska och varmblodiga beats har växt till ett trademark under resan från undergroundartist till den multiplantinum säljande ”ErruDumEllaHvad” sommaren 2020.

ICEKIID aka. Jermyn Creppy växte upp i Köpenhamns förorter. När det gick sämre i skolan visade han sig vara en toppstudent bakom micken med inspirerade vokabulär och tungvrickande rytmer. Rötterna från Ghana smälte ihop med musiken han ville göra och snart upptäckte ICEKIID att han kunde få igång partyt med svettiga afrobeats och sin sköna feeling. En sensationell liveartist var född!

ICEKIID har samlat på sig mer än 100 miljoner streams med stora hits som ”Bagateller”, ”Gulddans” och ”Ingen Over”. ”ErruDumEllaHvad” var den mest streamade låten i Danmark 2020 och ICEKIID blev nominerad till ”Bästa Nya Artist” samtidigt som EA Sports valde ut megahiten till FIFA21.

I juni kom debutalbumet ”Ingen Roser Uden Torne” och toppbetygen rasade in.
Aftobeat-kungen av Danmark är redo att kräva kungakronan för hela Skandinavien!

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar