ICEKIID

Skandinaviens okrönte kung av afrobeat ICEKIID tar sin hyllade liveshow och sina svettdroppande hitsinglar på turné till Sverige. Du vill inte missa den här festen!

På bara några år har ICEKIID blivit en av de största och mest inflytelserika hiphopartisterna i Danmark. Hans tropiska, stutsiga, energiska och varmblodiga beats har växt till ett trademark under resan från undergroundartist till den multiplantinum säljande ”ErruDumEllaHvad” sommaren 2020.

ICEKIID aka. Jermyn Creppy växte upp i Köpenhamns förorter. När det gick sämre i skolan visade han sig vara en toppstudent bakom micken med inspirerade vokabulär och tungvrickande rytmer. Rötterna från Ghana smälte ihop med musiken han ville göra och snart upptäckte ICEKIID att han kunde få igång partyt med svettiga afrobeats och sin sköna feeling. En sensationell liveartist var född!

ICEKIID har samlat på sig mer än 100 miljoner streams med stora hits som ”Bagateller”, ”Gulddans” och ”Ingen Over”. ”ErruDumEllaHvad” var den mest streamade låten i Danmark 2020 och ICEKIID blev nominerad till ”Bästa Nya Artist” samtidigt som EA Sports valde ut megahiten till FIFA21.

I juni kom debutalbumet ”Ingen Roser Uden Torne” och toppbetygen rasade in.
Aftobeat-kungen av Danmark är redo att kräva kungakronan för hela Skandinavien!

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar