JADA

Danska popstjärnan JADA kommer till Sverige i höst

JADA har under kort tid etablerat sig till att bli en av de största och mest lovande popstjärnorna i Danmark. Debutsingeln ”Keep Cool” satte JADA på den danska popkartan och hon har sedan dess hyllats av internationella musikkritiker.

Med inspiration från bland andra MØ, Robyn och tidig 00-tals R&B har JADA skapat ett nytt experimentellt sound för en hel generation. Med över 50 miljoner streams och efter att ha vunnit prestigefyllda musikpriser har hon påvisat att hon är här för att stanna, och detta är bara början. Hennes senaste singlar ”Something to Say”, ”I’m Back” och ”Dangerous” har nått första plats på den danska topplistan och den nya singeln ”Elements” släpps inom kort.

 

Idag släpps nyheten att popstjärnan och framtidshoppet JADA åker ut på sin första turné i Storbritannien och Europa, med stopp på festivaler som The Great Escape, Roskilde och största headliner spelning någonsin på Royal Arena (16 000 kapacitet) i Danmark. Den 6 oktober spelar hon på Nalen i Stockholm, biljetterna släpps den 5 maj kl 10.00 via livenation.se

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar