Inställd – JADA

Lowheart

Eventet har redan varit
Konserten i kväll är inställd pga sjukdom! Samtliga biljetter återlöses automatiskt till det kort eller swish som användes vid köpet.

JADA har under kort tid etablerat sig till att bli en av de största och mest lovande popstjärnorna i Danmark. Debutsingeln ”Keep Cool” satte JADA på den danska popkartan och hon har sedan dess hyllats av internationella musikkritiker.

Med inspiration från bland andra MØ, Robyn och tidig 00-tals R&B har JADA skapat ett nytt experimentellt sound för en hel generation. Med över 50 miljoner streams och efter att ha vunnit prestigefyllda musikpriser har hon påvisat att hon är här för att stanna, och detta är bara början. Hennes senaste singlar ”Something to Say”, ”I’m Back” och ”Dangerous” har nått första plats på den danska topplistan och den nya singeln ”Elements” släpps inom kort.

 

Support: Lowheart
Agnès Wiklund Pöntinen är sångerska, låtskrivare och producent och är namnet bakom artisten Lowheart. Hennes fängslande röst leder oss genom berättelser om hjärtesorg och tvivel i en drömmig värld av skimrande syntar. Vemodig längtan och hoppfull värme skapar popmusik som får dig att vilja gråta och dansa på samma gång.

Hennes första singel ”Lovely Weather” fick stor uppmärksamhet i media och hyllades av bland annat Per Sinding-Larsen. Hösten 2022 släppte Lowheart sin debut-EP ”Tied Up” som handlar om att vara fast på en plats i livet och försöka bryta sig loss. EP:n utforskar svårigheterna med att växa upp, att vara trött på sina vänner, att göra upp med sig själv och längtan efter äkta kärlek.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar