FLYTTAS FRAM – James Gillespie

Eventet har redan varit
Konserten med James Gillespie flyttas fram, nytt datum kommer. Biljetter till konserten kommer att gälla för det nya datumet.

The concert with James Gillespie has been postponed. New date will follow. The tickets will be valid for the new date.

Med debutalbumet ”Safe.” från 2019 och låtar som ”Beyond Today” och ”ICFTI” har James Gillespie samlat på sig flera miljoner streams på Spotify och en gedigen skara fans världen över. Tidigare i år släpptes singeln ”Love on the Side” som mottogs väl av både lyssnare och kritiker.

Född i England och uppvuxen i Skottland är singer songwritern James Gillespie en av de artister som växer allra snabbast just nu. Med sin unika raspiga röst, en melodisk finkänslighet och en gitarr i handen blev Gillespie en viral sensation med låtar som ”What You Do” och ”Lost”.

Sedan debutalbumet ”Safe.” från 2019 har Gillespie släppt flera singlar. Senaste låten ”Love on the Side” kom tidigare i år och i februari släpptes även livealbumet ”Live at St Pancras Old Church” som innehåller 13 låtar, inklusive den ännu osläppta ”Daredevil”. Förra året medverkade Gillespie på norska Kygos låt ”Gone are the Days” som samlat på sig över 60 miljoner streams på Spotify.

 

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
https://open.spotify.com/artist/6wlk4iqaEgEvADMVG6QMd8?si=hxUsIJbeSOeDFr1t-sjP8A