John Lindberg Trio – Rock This Christmas

Julskivan som blev en institution åker för första gången på 10 år ut på turné. Lokalt i Dalarna har JLT:s julshower i flera år varit en dundrande utsåld tradition. För första gången sedan skivan med samma namn släpptes tar bandet det ut på vägarna. Med sig har de återigen Stefan Nykvist som medverkar på plattan och även känd från bland annat Larz Kristerz på Piano.

Hitmaskinen JLT har plöjt igenom de svenska vägarna i över 20 års tid. Spelat sönder bussar, ljudsystem och gjort tusentals spelningar över hela landet. I ryggen har de hitskivor som klassikerna Brand New Philosophy, Made For Rock ’N’ Roll & senaste given Straight From The Heart.

Bandet har valt ut några av sina favoritspelställen och gör nedslag där. De har grävt djupt i både sin egna & andras katalog inför detta – valt ut vänt och vridit både ordinarie JLT: rocklåtar mixat med julen.

Vi tror det här kommer bli riktigt fina kvällar!

Denna konsert har onumrerade sittplatser.
OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar