Lemaitre

Eventet har redan varit
Denna konsert är flyttad från december 2021. Köpt biljett till den konserten gäller till detta datum.

Lemaitre är en elektronisk duo bördig i Oslo bestående av Ketil Jansen och Ulrik Denizou Lund.

Sedan starten 2010 har duon släppt en rad EP:s och ett studioalbum – hyllade ”Chapter One”– som etablerat bandet som en världsakt. Med ett sound som rör sig mot nu-disco och future bass är bandet i ständig rörelse, och ljudbilderna känns alltid mer bearbetade och tekniskt fulländade för varje låt som släpps.

Superhiten ”Closer” har streamats miljontals gånger världen över, och framtiden ser onekligen ljus ut för Lemaitre. Nyligen släpptes även singeln ”Sparrow” (feat. Emelie Hollow) som är ett starkt kvitto på den här duons genomslagskraft. Med slående melodier, eleganta rytmer och med ett rykte om sig att vara en av elektrogenrens främsta liveakter, är detta norska pop-paket ett välkommet fyrverkeri i höstmörkret.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
https://open.spotify.com/artist/4CTKqs11Zgsv8EZTVzx764?si=eNyXFM-NRxmOca5Ja_7BIg&dl_branch=1