Lucky Chops

Eventet har redan varit
Lucky Chops är tillbaka på Nalen!

 

Lucky Chops är jäsigt stora, brassiga och obotligt djärva. Sexmannabandet har exalterat publik i mer än 30 länder med tusentals shower, hårdkörande grooves och potenta sångbara melodier. Det oemotståndliga groovet som är Lucky Chops leds av medgrundaren Josh Holcombs själfulla trombon, Daro Behroozis skyhöga sax och Joshua Gawels kraftfulla trumpet.

Uppväxta på gatorna i New York Citys mångkulturella smältdegel hyllar bandet New Orleans brassbandtradition samtidigt som de smälter ihop sitt eget sound med eklektisk rock, karibiskt, arabiskt, östeuropeiskt, funk, jazz, ska och gospel.

”Vår styrka är att ha enskilda medlemmar som får uttrycka sig som en del av en helhet som är mer än summan av dess delar”, säger Behroozi, en infödd Brooklyn-bo vars iranska/holländska/franska/tyska bakgrund har lett till hans intresse för allt från musik från mellanöstern till traditionen från balkanblåsorkestrar.

De hela började i de underjordiska gångarna på New York Citys tunnelbanestationer där Lucky Chops först började hålla shower för folkmassor från hela världen. Deras talang gick inte obemärkt förbi, som en video av deras mash-up av Lipps, Inc.s ”Funkytown” och James Browns ”I Feel Good”, som har genererat hundratals miljoner visningar i sociala medier och lett till över 2 milj följare online.

Bandet återvänder nu till Europa för första gången sedan 2019, och efter släppet av deras andra fullängdsalbum, New Day,  som planeras att släppas i höst.

 

Missa inte denna power outfit på Nalen den 4 nov, det blir garanterat fest!
Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar