Magic Sword + Droid Bishop

Eventet har redan varit
Amerikanska Magic Sword kommer till Sverige för första gången. Spelningen i Nalen Klubb kommer ta dig tillbaka till den gyllene eran av 70-och 80-taletsfantasy och sci-fic.

Magic Sword är en elektronisk trio från Boise, Idaho. De är kända för att ha på sig kappor och masker under sina spelningar för att inte visa sina ansikten eller kroppar. Bandet består av The Keeper som har en röd mask och spelar keyboard och annat audiovisuellt, The Seer som har en blå mask och spelar gitarr samt The Weaver som har en gul mask och spelar trummor. Bandet bilades 2013 och samma år släppte de sitt debutalbum ”Magic Sword Vol.1” via Tender Loving Empire. Tillsammans med albumet släppte trion även en serietidning med samma namn.

2016 var det dags för ett nytt släpp, deras EP ”Legend” släpptes via Size Records och samma år i september åkte de ut på sin första nationella turné. I januari 2018 fortsatte deras turnerande och de fick sällskap av artister som Mr. Kitty, Nite och Ceegix.

Magic Swords musik har dykt upp i tv-spel och filmer så som Hotline Miami 2: Wrong Number och Thor: Ragnarok.

Deras andra fullängdare ”Endless” släpptes 2020 och nu kommer de till Skandinavien för första gången för att spela för oss.

Magic Sword är:
The Keeper of the Magic Sword – Röd
The Seer of All Truths – Blå
The Weaver of all Hearts and Souls – Gul

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar