Midland

Konserten har flyttats fram från 18 september 2021 till 15 maj 2022. Köpt biljett gäller!

Det hela började med ett bröllop där de tre vännerna Mark Wystrack, Jess Carson och Cameron Dubby av en tillfällighet började jamma ihop på bröllopsfesten. Så föddes alltså Midland, som tog sitt namn från en

Dwight Yoakam-låt och som numera är en självklar aktör i countryvärlden.

Trion består alltså av de nära vännerna Mark Wystrach på sång, Jess Carson på gitarr och Cameron Dubby på bas. Musiken de skapar tillsammans kan närmast beskrivas som en tillbakablick till sjuttiotalets Kalifornien, Eagles-stämmor och utlämnande texter skrivna med hjärtat på utsidan.

Efter att ha släppt hitlåten och radiosuccén ”Drinkin’ Problem” och en självbetitlad EP, släpptes Midlands första fullängdare ”On the Rocks”, ett album som vittnar om öppen himmel, evig öknen och vägar som kan ta en var som helst. Och succén lät inte vänta på sig, 2019 släppte Midland deras nästa album ”Let it Roll”, som hamnade på den otroliga förstaplatsen på Billboards lista över bäst säljande countryalbum. Albumet hyllades av bland andra Rolling Stone, Variety, NPR och Entertainment Weekly, och det är med denna enorma framgång i bagaget Midland nu kommer till Sverige och Stockholm för en spelning på Nalen.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar