Mimi Webb – nytt datum!

Pga restriktioner har konserten flyttats från 25 januari. Köpta biljetter gäller även för det nya datumet.


Mimi Webb är Storbritanniens nya popsensation. Med hits som ”Before I Go”, ”Good Without” och ”Dumb Love” har hon tagit världens popscen med storm. Nu är Mimi Webb, född Amelia Webb, aktuell med nya singeln ”24/5”. Den 25 januari 2022 får vi för första gången se henne live på Nalen i Stockholm.

Mimi Webbs musikkarriär tog snabb fart med släppet av ”Before I Go” i april 2020. Debutsingeln samlade på sig över 20 miljoner streams och dominerade TikTok med över 86 miljoner visningar efter att en av plattformens stjärnor Charli D’Amelio använt den i sina videos. Inte oväntat klättrade megahiten även upp på den brittiska singellistan “UK Top 10 Singles”. Sedan dess har det 21-åriga stjärnskottet nått framgång efter framgång.

Att Mimi Webbs framtid är ljus råder det inga tvivel om. Med egna ord beskriver hon sin musik som “stor och emotionell” och inspireras av artister som Amy Winehouse, Adele och Sam Smith. Nu är hon aktuell med ny storslagen musik och vi är överlyckliga att få välkomna henne till Sverige och se henne live!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar