Pip Millett

Demekech

Eventet har redan varit
Dörrar: 19.00
Demekech: 19.30
Pip Millett: 20.30

Pip Millett fortsätter beröra med sin sammetslena och varma neosoul och i höst får vi äntligen uppleva hennes musik live när hon kommer till Nalen den 30 november.

Med sin själfulla sammansmältning av soul och R&B har Manchesterfödda singer-songwritern Pip Millett, 24, tagit Storbritannien med storm. Hennes tidiga låtsläpp som “Make Me Cry” och ”Talk About It” bidrog till välförtjänta hyllningar både på hemmaplan och internationellt. Nu fortsätter hon bevisa sin talang med senaste singeln “Downright”.

Som tonåring började Pip Millett på initiativ av sin mamma att ta gitarrlektioner, vilket blev början på den musikaliska resa världen nu får ta del av. Och av allt att döma är resan inte slut på långa vägar. Efter fortsatta musikstudier och en flytt från hemstaden till ett pulserande London blev Pip Millett snabbt ett namn på folks läppar när hon 2018 anslöt till ett indieskivbolag och släppte debutsingeln ”Make Me Cry”. Följande år gjorde hon ett framträdande med låten på musikplattformen COLORS, vars video idag har över fem miljoner visningar.

Redan vid debuten förutspåddes hon ha en ljus framtid som artist, och med tanke på allt som hon har planerat under 2022 är chansen stor att det blir ett faktum. Med streamingsuccér i ryggen, som exempelvis ”Heavenly Mother” från EP:n ”Lost In June”, är hon nu aktuell med den superfärska singeln “Downright” och ger sig ut på turné.

Support: Demekech

Denna konsert är stående.
OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
https://open.spotify.com/artist/1QfEfvB62EEl4upf2ANKkR?si=gg3PLlwCSxeBKwzv9PJHwA