FLYTTAS FRAM – Skynd

Pga av restriktionerna kommer denna konsert att flyttas fram! Så fort vi har ett besked om nytt datum meddelar vi biljettköparna via mail och uppdaterar hemsidan med korrekt datum. Köpt biljett gäller!

Det är inte mycket vi vet om mystiska SKYND, varken namn eller vart de kommer från har de delat med sig av till allmänheten. Det vi däremot kan säga med säkerhet är att deras musik är mörk, djup och att de är ett av de mest intressanta namnen just nu. Nästa år får vi chans att uppleva deras unika sound live när de den 5 februari spelar i Nalen Klubb!

SKYND består av två personer, sångerskan SKYND och en producent/multiinstrumentalist. SKYND beskriver själv musiken som ett försök till att förstå sig på det onda som vi människor är kapabla till, men även ett försök att förstå sig på den onda världen vi lever i. Med sin fascination för döden har hon spenderat månader på att komma in i huvudet på de mest onda mördarna, för att sedan genom musiken problematisera och belysa de hemskheter som sker världen över.

 

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar