Tower of Power

Välkomna tillbaka till Nalen Tower of Power!

I över 50 år har Tower of Power skapat soul och funk. Sedan 1968 har bandet levererat sitt unika sound till sina fans över hela världen. Bandledaren och en av grundarna Emilio Castillo kallar det ”Urban Soul Music”.

Tiomannabandet från Kalifornien har genom åren turnerat med Santana, Sly Stone och Creedence Clearwater Revival. De har spelat på album med artister som Elton John, Smokey Robinson, Rod Stewart, Aerosmith och Dionne Warwick och influerat en hel generation band. Bandet är populärare än någonsin och turnerar som alltid lika intensivt.

Tower Of Powers rytmsektion skapar ett ”groove” som man inte hittar hos något annat band. Den kraftfulla blåssektionen är unik och sättet de närmar sig allt, från att skriva och arrangera låtar till att framföra dem, är helt deras eget. Tillsammans med en enastående sångare är Tower Of Power en av de mest dynamiska grupper som någonsin stått på en scen.

Även om de bytt medlemmar genom åren har Tower Of Power alltid varit trogna sig själva, sin musik och dess rötter och de har aldrig misslyckats med att tillfredsställa sin publik.

Deras senaste album ”Step Up” kom i mars 2020

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar