WONDERS 24 sept

Eventet har redan varit
Välkommen till en helkväll med middag och show

Nalen öppnar upp dörrarna och bjuder in till en fullspäckad kväll tillsammans med fem svenska världsartister. Du har säkert sett dom i Talang, TEDx eller på scener runt om i Sverige och världen, men aldrig tillsammans. Missa inte denna unika möjlighet att få se dem i WONDERS.

Du kommer att få skratta och förundras över mycket den här kvällen. Bland annat kommer du att förbluffas över hur djupt man kan nå in i en människas medvetande via tankeläsning, hur man jonglerar med orimligt många käglor samtidigt och, inte minst, uppleva magi utan dess like.

WONDERS är en helkväll på Nalen där du bjuds på både middag och show. Under kvällen kommer du att få se dessa artister på scen:

PETER ÅBERG
Peter är en av världens främsta jonglörer. Trots det är han mest känd för sin unika multitalang där han på ett oerhört skickligt sätt blandar jonglering, magi, minne, musik och humor till något ni aldrig sett förut. Han har uppträtt i mer än 40 länder och gett över 1000 föreställningar med några av det största cirkuskompanierna världen över, fått pris för mest kreativa nummer samt blivit inbjuden att uppträda på “Le plus cabaret du Monde” i Paris – världens största cabaret!

NALLE THE GREAT
”Too dirty for Paris, too queer for Berlin…”
Ja, mycket kan sägas om Sveriges största boylesqueartist. Nalle är känd som den bensindoftande domptören i eldsprutarkollektivet Burnt out Punks och som truppledare i den normbrytande och dekadenta varietéshowen Moulin Noir. Nalle är en storhjärtad multiartist som främst har publiken i sitt hjärta. I Wonders får ni se honom i sitt absoluta esse både som sidekick till kvällens konferencier, samt i ett oförglömligt finalnummer.

CAROLINE RAVN
Caroline tillhör den absoluta världseliten av kvinnliga magiker. Hennes unika blandning av humor, magi och storytelling gör henne oerhört eftertraktad både nationellt och internationellt. Hon har bl.a. vunnit pris som Årets Inspiratör, turnerat med sin soloshow för slutsålda hus landet över och gjort hela 5 TEDx Talks. Hon syns ofta som headliner på några av världens flottaste kryssningsfartyg. I Wonders får vi se henne både i rollen som konferencier och som det fullblodsproffs hon är.

JOHAN STÅHL
Johan har varit professionell trollkarl i över 20 år och vann TV4:s Talang 2021. Han har bred erfarenhet av magi och har bl.a. startat en högskoleutbildning i magi och driver en välgörenhetsorganisation som besöker barnsjukhus där han lär barn att trolla. Han har tävlat vid två världsmästerskap i trolleri och har då vunnit ett tredjepris i Peking och ett andra pris i Blackpool. Han har gjort imponerande 140 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood och 12 framträdanden i Las Vegas.

JOHN HOUDI
John är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska underhållarna vi har i dag i Norden. Hans enastående mix av humor, buktaleri och trolleri, något han själv kallar MagiComedy™, har gjort honom till en populär och återkommande artist på event, shower och TV i och utanför landet. John har gjort 21 föreställningar på exklusiva The Magic Castle i Hollywood. Inte nog med det! Han har varit öppningsakt åt världsartisten Julio Iglesias på sin Europaturné. Att se honom live är en upplevelse!

Middagsinformation
I biljettshopen väljer du mellan dessa rätter:

Helstekt Biff med brynt vispat persiljesmör, råstekt haricots verts, skysås, ugnsbakad potatis
ELLER
Rödbetsbiff med brynt vispat persiljesmör, råstekt haricots verts, skysås, ugnsbakad potatis

Dryck köpes på plats

Ni som vill sitta tillsammans behöver köpa biljetterna till hela sällskapet i ett och samma köp.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar