Alice Phoebe Lou

Den sydafrikanska, numera Berlin-baserade, sångerskan och låtskrivaren Alice Phoebe Lou åker ut på en omfattande europeisk turné! Med material från förr tillsammans med nytt studioalbum i bagaget intar hon Nalen den 8 november för en konsert fylld av känslor och dans. Biljettsläpp torsdag 23 februari 10.00!

Alice Phoebe Lou har varit minst sagt produktiv senaste åren. Under 2021 släppte hon sitt album ”Glow” som streamats över 30 miljoner gånger på Spotify. Senare samma år släppte hon utan någon förvarning albumet ”Child’s Play” bestående av tio låtar, som snabbt blev en succé bland fansen. Hennes självständiga approach till sitt skapande har definitivt lönat sig. Det som började med uppträdanden på Berlins gator har lett till fyra studioalbum, spelningar världen över och en minidokumentär, för att nämna några av hennes utomordentliga meriter.

Med drömska och förföriska ballader är det lätt att förstå hur Alices musik har fängslat lyssnare världen över. 2019 var hon på besök hos oss i Nalen Klubb, och vi är otroligt glada att kunna välkomna henne tillbaka – denna gång till Stora Salen! Man kan med säkerhet säga att framtiden för Alice Phoebe Lou lyser starkt och denna europaturné kommer att bli något utöver det vanliga.

Denna konsert är stående.
OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar