Amanda Tenfjord

Grekisk-norska sångerskan och låtskrivaren Amanda Tenfjord representerade Grekland i Eurovision Song Contest 2022 med låten "Die Together"

Eurovision har snabbt gått från pajig musiktävling till en viktig arena att presentera sin musik för en bred publik på. Titta bara på Islands bidrag Daði Freyr som sålde ut både Nalen och Pustervik på nolltid – det under brinnande pandemi. Ett av årets stora stjärnskott stavas Amanda Tenfjord och är uppvuxen i Norge (gick i samma klass som Sigrid!) men tävlade för pappans hemland Grekland där hon även bott under några år. Någon Eurovisionvinst blev det inte men vad gör väl det när man besitter så mycket musikalitet som den här unga stjärnan. Nu är ny musik på ingång och i samband med det även en konsert på Nalen!

Denna konsert är stående.
OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar