ASHE

Flyte

Den amerikanska singer-songwritern Ashe slog igenom brett med den enorma hitten ’Moral of the Story’ och det gripande skilsmässoalbumet ’Ashlyn’ 2021. Nu återvänder hon med den superhyllade skivan ’Rae’ och en tillhörande världsturné. Den 8 mars kommer hon till Nalen i Stockholm – biljetter släpps den 21 oktober kl 10.00!

Någonstans mellan elektroniskpop och indiefolk hittar vi den svårdefinierade Ashe. Å ena sidan är musikenmedryckande, omedelbar och ibland till och mednaiv. Å andra sidan är den mångbottnad, oväntad och framför allt oerhört välskriven. Inte minst de träffsäkra texterna som ofta tar avstamp i en vardaglig konversation för att sedan lyftas till något allmängiltigt. Som den numera ikoniska uppbrottsskildringen i FINNEAS-producerade ’Moral of the Story’ –en låt som läkthjärtesorg världen över mer än 600 miljoner gånger.

Endast ett år efter det hyllade debutalbumet ’Ashlyn’ delar Ashe nu sitt andra album ’Rae’ och här får lyssnaren mötaen artist som är självsäkrare och modigare än någonsin. Själv beskriver hon den som ”danceable and cryable” och det är en skarpsynt sammanfattning. Det är frigjort, sexigt och –somi ’Another Man’s Jeans’–intesällan väldigt roligt. Den 8 marsbesöker den charmanta superbegåvningen Ashe Nalen i Stockholm.

Denna konsert är stående.
OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar