Belakor

Hiraes

Eventet har redan varit
Äntligen återvänder det australiensiska metalbandet Be’lakor till Europa. Den kommande turnén gör bland annat tunga nedslag på storfestivalerna Wacken Open Air och Summer Breeze Festival. 13 augusti kommer Be’lakor till Stockholm för en konsert på Nalen Klubb.

Med ett namn taget från Warhammer-spelen har mörkermästarna från ”down under” underkuvat världen med sin melodiska dödsmetall. Melbourne-kvintetten bildades för nästan 20 år sedan och har sedan dess serverat en dödsmetall djupt inspirerad av The Gothenburg Sound – lika obevekligt hård och kuslig, som melodiskt vacker.

Bandets femte albumet ”Coherence” släpptes 2021 och är ytterligare ett slag för deras tekniskt drivna och progressiva metal. Ljudbilden är större än livet själv, med rent demoniska kvaliteter.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
https://open.spotify.com/artist/7qUcsMCdIHrs2LOZlmciQp?si=dc95493fb77441f8