Beth Orton

Att sluta sig är den vanligaste reaktionen när världen känns alltför kaotisk och svekfull. Beth Orton gjorde precis tvärtom. Hennes åttonde album ’Weather Alive’ (2022) är en stillsam dröm om kommunikation. En innerlig önskan om att nå sina minnen, naturen och de människor hon bryr sig om. Framför det slitna uprightpiano i hemmet växte den självproducerade skivan fram och resultatet blev hennes allra bästa så här långt. Den är trösterik, drömlik, meditativ och framför allt så intim att man nästan känner sig som en inkräktare när man lyssnar.

Beth Orton fick sitt stora genombrott i mitten av 90-talet när hon samarbetade med artister som William Orbit, Chemical Brothers och The Red Snapper – kollaborationer som blev startpunkten för en fantastisk solokarriär med album som ’Trailer Park’ (1996), ’Central Reservation’ (1999) och ’Daybreaker’ (2022). Att hon nu, nästan 30 år senare, gjort sin allra starkaste skiva är inget annat imponerande. Den 20 augusti kommer den pånyttfödda Beth Orton till Nalen – biljettsläpp fredag 19 maj 10.00!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar