Blanco White

Har man en gång trätt in i Blanco Whites förtrollade värld är det svårt att lämna den. Hans drömlika folkmusik lyckas levandegöra de platser i Spanien och Sydamerika som White en gång vallfärdade till för att studera musiken och kulturen. Flamenco, cueca och instrumentet charango – när spåren från hans musikaliska pilgrimsfärd vävs samman med den brittiska singer-songwriterns bultande pophjärta så känns det som att tiden stannar till. Sist vi fick finbesök av Blanco White var det till Nalen Klubb, nu välkomnar vi Edwards till Stora Salen! Biljettsläpp fredag 3 februari 10.00!

Bakom artistnamnet hittar vi Josh Edwards vars karriär sedan debut-EP:n ’The Wind Rose EP’ (2016) gått spikrakt uppåt. Trots musikens starka integritet och relativa lågmäldhet så har Blanco Whites lyssnarskara växt lavinartat. Ta bara den fantastiska ’Olalla’ från debutalbumet ’On the Other Side’ (2020) som idag har över 100 miljoner streams bara på Spotify.

Efter att turnerat i England med debutalbumet samt genomfört en europeisk turné tillsammans med José Gonzales och Gregory Alan Isakov har nu Blanco White påbörjat nästa kapitel i hans artistskap. I år har han hittills delat de drabbande singlarna ’Sail On By’, ’Treasure I Once Held’ och ’Time Can Prove You Wrong’ och den 11 november kommer den melankoliska världsbyggaren tillbaka till Nalen för en efterlängtad konsert!

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar