Breland

Avery Anna

Eventet har redan varit
Med sin lika oväntade som självklara hybrid av country och hiphop så förvandlades Breland snabbt till en av Nashvilles mest omtalade artister och nu har turen kommit till resten av världen.

Med countryns melodistarka berättande intakt lyckas Daniel Breland att införliva hiphoppens rytmik och tonfall utan att framstå som det minsta kalkylerande. Som arvtagare till både den typ av Southern-rap som var populär under 90- och 00-talet och till Lil Nas X framgångar så visar Breland att genregränser tillhör det förflutna och med över en miljard streams under bältet så är det tydligt att världen håller med.

”Cross Country” kallar Breland själv sin mix av country, hiphop, gospel och pop. Det blev också det passande namnet på hans hyllade debutalbum som släpptes 2022 och det löftet som den stora genombrottssingeln ’My Truck’ rymde, infriades till fullo. Skivan, som gästas av artister som Keith Urban, Ingrid Andress och Thomas Rhett, har beskrivits som nästa steg i countryns pågående evolution och det första steget på Brelands resa. Den 3 september besöker Breland Nalen Klubb i Stockholm.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar