Cornelia Sojdelius

Eventet har redan varit
Ungefär två år innan Neil Armstrong satte sin fot på månen, tog Cornelia sina första steg hemma på Körsbärsvägen i Stockholm. Liksom den världsberömde astronauten fann hon tidigt en fascination för rymden, men efter en praktikplats på Observatoriet i Saltsjöbaden och studier i astronomi, ändrade Cornelia planerna och siktade istället på att bli läkare. Två år på Karolinska Institutet hann det bli innan hon tog ett studieuppehåll och flyttade till New York. Där landade slutligen Cornelia, om än inte på månen, men i konsten och musiken.

Numera är Cornelia artist, konstnär och gallerist. Universums mysterier är dock fortfarande en stor inspirationskälla, vilket hörs i hennes elektroniska rymdpop. Cornelia skapar musik som berör och är en upplevelse för alla sinnen. Den 17 oktober äntrar hon Nalens anrika scen tillsammans med Kristoffer Wallman (keys) och Eric Gadd (gitarr/bas). Konserten, som även inkluderar integrerande konstverk, bjuder bland annat på låtar från Cornelias senaste album “Unarmed in this spacetime”.

Denna konsert har onumrerade sittplatser.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar