d4vd

Just nu är det svårt att vara hetare än d4vd. 18-åringen från Texas, vars namn uttalas David, var en professionell Fortnite-spelare när han tröttnade på allt upphovsrättsligt krångel som uppstod när han använde andras verk till sina videos.

Lösningen blev att skapa egen musik. Genom gratisprogrammet BandLab upptäckte d4vd att hade en alldeles särskild talang och idag, två år senare, har hans melankoliska sovrumsindie över 31 miljoner månatliga lyssnare på Spotify och en extraordinärt stor närvaro på TikTok. Med låtar som den morbidt emodoftande ’Romantic Homicide’, den tillbakalutat svängiga ’Here With Me’ och den färska ’WORTHLESS’ i ryggen håller d4vd nu på att erövra världen och den 11 juni har turen kommit till Nalen Klubb i Stockholm!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar