Fräulein Frauke Presents:

Nocturne Valentine

Eventet har redan varit

“Darkness is where the magic of moonlight lives”…

Välkomna till en Dark Valentine-bal när Fräulein Frauke ÄNTLIGEN är tillbaka på underbara Nalen för en kväll fylld av burlesk, kabaré, cirkus, dans och musik! Det blir en otrolig show med en line-up full av stjärnor “to stargaze upon”, fantastisk livemusik och så klart ett glittrande dansgolv!

FFP är Sveriges största och främsta burlesk- och kabaretklubb med en show som blandar våra största lokala talanger med otroliga internationella superstjärnor i Nalens förgyllda balsal med nya elaborerade teman. Denna Alla Hjärtans Dag-show bjuder in till mörker och drama och skapar en kärleksfull “anti-Valentine Valentine” full av Moonlight Serenade och Midnight Cabaret.

Dress up!

Vi skapar en immersive och spännande plats för alla att kunna leva ut sina personligheter och fantasier, och för det har vi en mild men fast dresscode.

Du måste ”klä upp dig” – det betyder att man inte kommer in i vardagskläder. Det kan vara mycket eller lite – alla är välkomna – men här har du möjlighet att vara vem du vill!

Temat (Nocturnal Valentine) är det vi hämtar inspiration från, men allt är välkommet: uppklätt, burlesk, smoking/kostym/frack, korsetter, fantasy, fetisch, epok, vintage, masker, hattar, blommor etc etc. Läs mer om vår klädkod här: www.frauleinfrauke.com/dress

Pris för bäst klädda!

På scenen ser vi:
John Celestus (uk) – Master of Ceremonies
Viola Panik & Mr Punch (it) – International artists, actors, dancers, cheeky-boom-boom folks and true lovers …
Fräulein Frauke – The Belle of the Ball
Harley Queen – Moon dancer
Janne Sjöblom Trio – Husband extraordinaire
Mfl…

Fräulein Frauke Presents är en kabaret-, jazz-, och burlesqueshow samt nattklubb/party – ett “safe space” där respekt, kärlek, queerhet och feminism är självklara delar. Alla är välkomna och ledorden är “come as you want to be” och “consent is sexy”!

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar