Fräulein Frauke Presents Bacchus Ball!

Välkomna till dekadensens boning - en vårfest i ritualens och överflödets tecken!
Fruktbarhetens Gud Dionysos - även känd som Baccus - en av Olympiadens främsta Gudar och beskyddare av Dramat och Vinet, står här för inspirationen och vi förflyttar oss till Västerlandets filosofiska vagga med myter och berättelser.

Som vanligt bjuder vi på en storartad show med fantastiska artister inom musik, drag, boylesque, fetish och burlesque, och vår publik är den vackraste i Europa!
FFP är Sveriges största och främsta burlesk- och kabaretklubb med en show som blandar våra största lokala talanger med otroliga internationella superstjärnor i Nalens förgyllda balsal med olika elaborerade teman.

Dress up!

Vi skapar en immersive och spännande plats för alla att kunna leva ut sina personligheter och fantasier, och för det har vi en mild men fast dresscode.
Du måste ”klä upp dig” – det betyder att man inte kommer in i vardagskläder. Det kan vara mycket eller lite – alla är välkomna – men här har du möjlighet att vara vem du vill!

Temat (Dionysos bal) är det vi hämtar inspiration från, men allt är välkommet: uppklätt, burlesk, smoking/kostym/frack, korsetter, fantasy, fetisch, epok, vintage, masker, hattar, blommor etc etc.

Läs mer om vår klädkod här: www.frauleinfrauke.com/dress

Pris för bäst klädda!

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar