HOCICO

Lucifers Aid

Mad bookings presenterar stolt: Hocico

Hocico har blivit ett av de mest inflytelserika banden på den hårdare sidan av den elektroindustriella scenen. Deras liveframträdande kan beskrivas som en helvetesresa på ren adrenalin. En energi som duon smittar obönhörligen till publiken.

Bandet bildades av kusinerna Erk Aicrag och Racso Agroyam i Mexico 1993 och har varit aktiva i undergroundscenen sedan dess, ständigt utforskande musikaliska begrepp. I år firar bandet 30 års jubileum och gör en avstickare på sin Europaturné till Stockholm och anrika Nalen.

Support: Lucifer’s Aid
Svenska Lucifer’s Aid är något av det tyngsta idag inom EBM och industri. Musiken är mörk med sång som smälter in med de tunga basarna och taktfasta rytmerna. Låtarna är påträngande och kompromisslösa vilket också konserterna är. Med sig i bagaget till denna spelning har Lucifer´s Aid en ny singel och förhoppningsvis även ett nytt album.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar