Infected Rain

Infected Rain har sedan starten 2008 snabbt avancerat till att bli en av de mest spännande nya akterna inom den tyngre musikvärlden. Det moldaviska metalbandet anförs av den mångbegåvade frontkvinnan Lena Scissorhands, som enkelt slänger sig mellan rensång och aggressiva utfall och vars intensiva lyriska teman sträcker sig från depression och uppgivenhet till att omfamna verklighetens vardag.

Nu, efter att ha samlat på sig en massa nya fans sedan släppet av deras hyllade album ”Endorphin” från 2019, omdefinierade bandet sig själva på den efterlängtade uppföljaren ”Ecdysis”, som släpptes förra året. Albumet elektrifierar med vibrerande riff, kosmisk elektronik och Lenas skattkammare av sångförmågor. Återigen har bandet samarbetat med producenten Valentin Voluta och på ”Ecdysis” visar Infected Rain upp en delvis ny sida av sig själva, en sida som har omfamnats av både långvariga följare och nya fans.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar