Ingrid Andress

Nick Wilson

Trefaldigt GRAMMY-nominerade Ingrid Andress kommer till Nalen Klubb den 23 maj! Singer-songwritern gräver djupare än någonsin förr och utforskar mörkret och ljuset inom oss med sitt kritikerrosade och efterlängtade andra album “Good Person” som är ute nu! Biljetter släpps 18 november 10.00!

På alla de 13 spåren, som Andress har co-producerat och co-skrivit, gräver hon djupare i musiken och återvänder till reflektionen och bekännelsen i kärnan av hennes låtskrivande. I det nya albumet har Ingrid Andress utforskat djärva, experimentella ljud, blandat med banjos; svängt mellan storslagen orkestrering till mer reserverat, akustiskt arrangemang och påvisat en helt ny bredd av hennes vokala omfång.

“Good Person” är uppföljaren av hennes hyllade 2020 debut “Lady Like”, som ustågs “one of the year’s strongest albums” av Associated Press. Albumet hamnade på Billboard’s Top 10 Best Country Albums och satte rekordet som det mest streamade kvinnliga country debutalbumet någonsin. Debutalbumet slog flera världsrekord och satte henne definitivt på kartan med över en miljard streams och tre Grammy-nomineringar.

Efter att nyligen ha avlustat sin turné med Keith Urban med hans “The Speed of Now World Tour” gör sig Ingrid Andress redo för en headline turné över hela världen – “The Good Person Tour” går av staplen i Februari 2023! Aktuell med singeln “Wishful Drinking (feat. Sam Hunt)” som nyligen nått #1 på Country radio är hon mer redo än någonsin! Den 23:e maj gör hon ett stopp på Nalen Klubb för en efterlängtad spelning!

Denna konsert är stående.
OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar